Bereikbaar op: 0511 471 541
via whatsapp: +31651068499
Stienstra Caravans Logo
 

Over Stienstra

 

 

Stienstra Caravans is in het jaar 2000 opgericht in Veenwouden. Het bedrijf bestaat uit een ruim opgezet buiten-showterrein en een bedrijfspand. Het pand is opgebouwd uit een ontvangstruimte voor klanten, een werkplaats en een binnenshowroom voor voortenten en caravans.

Visie
Door Stienstra Caravans wordt gericht jong gebruikte en overjarige caravans aangekocht. Hierdoor bieden wij u als klant de mogelijkheid om veel geld uit te sparen. In plaats van een nieuwe caravan aan te schaffen kunt u bij Stienstra Caravans terecht voor een groot aanbod jonge caravans wat voor u als klant, vele duizenden euro’s voordeel op kan leveren!

Ligging
Veenwouden ligt tussen Drachten en Leeuwarden en is eenvoudig via de grote wegen te bereiken.

Bedrijfsbezetting
Heeft u interesse in een caravan dan kunt u zich wenden tot Dhr. A. Stienstra.  De planning van de werkplaats en afleveringen wordt geregeld door mevrouw T. Stienstra.

 

Nieuws item
22 feb

Nieuwe website online!!

Na acht jaar werd het wel eens tijd voor een nieuwe en actuelere website. Vanaf nu een uitgebreider exemplaar met ook een duidelijke eigen pagina voor camper occasions. Verder is het nu mogelijk om contact te zoeken via whatsapp bovenaan de pagina

Lees verder